Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

Meer vogels in de tuin? Vraag advies aan de Tuinvogelconsulent

Roodborstjes, mussen en mezen… Vogels brengen een hoop gezelligheid naar je tuin. In een groene, vogelvriendelijke tuin vinden ze voedsel, een plek om te broeden en veiligheid, iets wat steeds minder vanzelfsprekend is in onze dorpen en steden. Het goede nieuws: zelfs de kleinste tuin kun je omtoveren tot een heus tuinvogelparadijs!

In Krimpen aan den IJssel komt tuinvogelconsulent Arie van der Grond van Vogelbescherming bij de mensen thuis om advies op maat te geven.
Tegels eruit en groen erin. Dat is de makkelijkste stap om je te tuin te vergroenen. Maar hoe maak je een tuin echt aantrekkelijk voor vogels? Daar kan Arie van der Grond, tuinvogelconsulent van Vogelbescherming Nederland, bij helpen.

Tuinvogelconsulenten geven advies bij het vogelvriendelijk maken van tuinen en balkons. De tuinvogelconsulent komt bij je je thuis om persoonlijk advies te geven. Samen kijken jullie naar de tuin, de wensen en de mogelijkheden. Na afloop ontvang je persoonlijk advies om zelf aan de slag te gaan in de tuin.

Dit bestaat uit onder meer een persoonlijk advies om jouw tuin vogelvriendelijker in te richten, een zogenaamd vlekkenplan voor de indeling van de tuin en beplantingstips. De kosten hiervoor bedragen 30 euro voor leden en 47,50 voor niet-leden van Vogelbescherming Nederland. Met deze tips kun je zelf direct aan de slag gaan.

Arie van der Grond werkt al 6 jaar als tuinvogelconsulent en heeft in die tijd al heel wat tips geven om de tuinen in vogelvriendelijk in te richten. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak via Tuinadvies nodig? | Vogelbescherming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *